VANAF JANUARI 2021.
We zijn op zoek naar een zelfstandig medewerker bediening, liefst ook met (licht) administratieve kennis.
Je hebt ervaring in de horeca, liefst in een hotel of restaurant met redelijk niveau.
Omdat het een klein hotel restaurant betreft, komen veel verschillende werkzaamheden aan bod.
In eerste plaats bedienen in een a la carte restaurant, waar je ook overzicht moet houden en jongere minder ervaren krachten aan moet sturen. Wijn spijs combinaties vinden we erg belangrijk, dus je weet wat van wijn of vind het leuk om dit te leren. We werken met de beste producten uit directe omgeving, biologisch vlees, Drentse kaas en bier, voornamelijk biologische wijnen die op de perfecte temperatuur geserveerd worden bij de juiste gerechten.
Het is een pre als je ook kennis hebt van lichte administratieve werkzaakheden. Ook kennis van een hotel channel manager, mee ontwikkelen van arrangementen, prijs strategie, omgaan met OTA’s etc. zou zeer worden gewaardeerd.
Iemand die net klaar is met de hotelschool of een vergelijkbare opleiding heeft de voorkeur, maar ook als je deze kennis op een andere manier hebt opgedaan ben je ook welkom.
We zijn een klein en dynamisch bedrijf en we gaan voor hoge kwaliteit, en werken allemaal even hard mee.
In het hoofdseizoen werken we meer uren dan in het laagseizoen. 2 vaste vrije dagen en gezamenlijk 5 weken vakantie.

Zin in deze uitdaging?

Stuur een sollicitatiebrief en CV via mail of post naar Herberg van Anderen Nijend 2 9465TR ANDEREN info@herbergvananderen.nl

Comments are closed.